Categoria: Estudis i projectes

Professionals d'Infermeria de Menorca han participat en el 93rd Annual General Meeting

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

6207Professionals d'Infermeria de l'Àrea de Salut de Menorca van participar amb un Story Board en el 93rd Annual General Meeting (AGM), que es va celebrar a Toronto del 19 al 21 d'abril sota el lema "Powering Nursing to Advance Health".

Hi van participar Isabel Aragón, Silvia Obarrio, Clara Bendito, Sandra Galmes, Gemma Martinez, Dolores González i Laura Pérez, professionals d'infermeria de l'Àrea de Salut de Menorca.

L'any 2015 l'Àrea de Salut de Menorca va ser elegida per implantar-hi un programa de guies de bones pràctiques en infermeria (BPSO), posat en marxa per l’Associació d’Infermeria d’Ontario, del Canadà (RNAO, per Registered Nurses’ Association of Ontario).

6207 1Les professionals d'Infermeria que van assistir al Congrés van crear un Story Board amb les diferents activitats que s'han realitzat durant aquests anys a l'Àrea de Salut de Menorca.

[Font: Bibliosalut]

[Fotos: Àrea de Salut de Menorca]

Notícies relacionades a Infosalut
*05/02/2015 - Alguns centres de Balears participen en una convocatòria sobre excel·lència en cures.
*18/09/2014 - L'Àrea de Salut de Menorca opta al programa de centres compromesos amb l'excel·lència en cures d'infermeria.
*31/05/2015 - L'Àrea de Salut de Menorca, elegida per implantar-hi un programa de guies de bones pràctiques en infermeria.