Categoria: Estudis i projectes

Oncologia Mèdica de Son Espases participa en un article sobre els factors associats a l'ansietat i depressió en pacients amb càncer abans d'iniciar la teràpia adjuvant

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr1258El Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació d'un article sobre els factors associats a l'ansietat i depressió en pacients amb càncer abans d'iniciar la teràpia adjuvant. També hi han participat l'Hospital Universitari Central de Astúries, la Universitat de Barcelona, l'Hospital Universitari de les Canàries, l'Hospital Universitari Santa Creu i Sant Pau, l'Hospital Universitari Insular de Gran Canària, l'Hospital Universitari La Princesa i l'Hospital Universitari Morales Meseguer.

Margalida Mut, oncòloga de l'Hospital Universitari Son Espases, va participar en l'article amb el títol "Factors associated with anxiety and depression in cancer patients prior to initiating adjuvant therapy" a la revista Clinical and Translational Oncology.

L'ansietat i la depressió afecten a la qualitat de vida dels pacients. Els objectius eren determinar la prevalença de l'ansietat i la depressió i analitzar l'associació entre factors psicològics positius, factors sociodemogràfics i factors clínics en pacients oncològics abans d'iniciar la teràpia adjuvant.

Referència de l'article
Jiménez-Fonseca P, Calderón C, Hernández R, Ramón Y Cajal T, Mut M, Ramchandani A, et al. Factors associated with anxiety and depression in cancer patients prior to initiating adjuvant therapy. Clin Transl Oncol. 12 abril 2018.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]