Categoria: Estudis i projectes

El Registre poblacional de Càncer de les Illes Balears ha participat en un estudi sobre la incidència i supervivència del limfoma en infants i adolescents espanyols

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr960El Registre poblacional de Càncer de les Illes Balears ha participat en un estudi sobre les tendències d'incidència i supervivència durant 20 anys del limfoma en infants i adolescents a Espanya. També hi han participat diferents centres espanyols.

Paula Franch, metgessa del Registre poblacional de Càncer de les Illes Balears, ha participat en la publicació de l'article amb el títotl "Childhood and adolescent lymphoma in Spain: incidence and survival trends over 20 years" a la revista Clinical and Translational Oncology.

El limfoma és la tercera malignitat més freqüent en infants (0-14 anys) i la primera en adolescents (15-19 anys). Aquest estudi, basat en la població més àmplia fet mai a Espanya, analitza la incidència i supervivència dels limfomes en infants i adolescents espanyols.

Referència de l'article
Marcos-Gragera R, Solans M, Galceran J, Fernández-Delgado R, Fernández-Teijeiro A, Mateos A, et al. Childhood and adolescent lymphoma in Spain: incidence and survival trends over 20 years. Clin Transl Oncol. 5 abril 2018.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]