Categoria: Estudis i projectes

Els serveis d'Anestesiologia de Son Llàtzer i Son Espases van participar en el XV Congrés de la Societat Espanyola del Dolor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

6408Els serveis d'Anestesiologia dels hospitals universitaris Son Llàtzer i Son Espases van participar en el XV Congrés de la Societat Espanyola del Dolor, que es va celebrar a Palma del 24 al 26 de maig de 2018.

M. Domínguez García, M. Verd Rodríguez i H. J. Ribera Leclerc, anestesiòlegs de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb el pòster titulat "Lidocaína endovenosa en el tratamiento de la fibromialgia".

H. Ribera Leclerc, anestesiòleg de l'Hospital Universitari Son Espases, hi va participar amb el pòster titulat "Evaluación de la calidad de vida y satisfacción del paciente con dolor irruptivo asociado a dolor crónico neuropático. Impacto económico evaluado a través de la calidad de vida: estudio Candi". També hi van participar l'Hospital Universitari Infanta Sofía, el Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, l'Hospital Miguel Servet, l'Hospital Príncipe de Asturias, l'Hospital Universitari Reina Sofía, l'Hospital Parc Taulí, l'Hospital Universitari i Poltècnic La Fe, l'Hospital Povisa, la Kyowa Kirin Farmacéutica i l'E-C-BIO.

M. Jiménez Vidal, B. Hernández Rivas i J. L. Aguilar Sánchez, anestesiòlegs de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi van participar amb el pòster titulat "Serie de casos retrospectivos sobre el tratamiento de neuropatía periférica con toxina botulínica".

R. Baños Lojo, H. J. Ribera i C. Sansaloni, anestesiòlegs de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb el pòster titulat "Cefalea postpunción dural (CPPD) complicada con hematoma subdural agudo en una paciente obstétrica tras anestesia epidural".

M. Estade Riart, B. Hernández i J. L. Aguilar, anestesiòlegs de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi van participar amb el pòster titulat "Dolor periorbitario secundario a queratitis fúngica por fusarium. A propósito de un caso".

A. Vázquez López-Cepero, anestesiòleg de l'Hospital Universitari Son Espases, hi va participar, junt amb l'Hospital Universitari Virgen del Rocío, amb els pòsters titulats:

  • "Neuromodulación en un caso de dolor torácico anginoso refractario".
  • "Neuromodulación eléctrica en la pancreatitis crónica autoinmune".
  • "Tratamiento del dolor en isquemia mesentérica crónica mediante estimulación del ganglio de la raíz dorsal: a propósito de un caso".

C. Ventura Belinchón i M. Alomar Bofill, anestesiòlegs de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi van participar amb el pòster titulat "Radiofrecuencia en el ganglio neuralgia del trigémino".

A. Cezara Teslev, B. Covas, B. Hernández Rivas i J. L. Aguilar, anestesiòlegs de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi van participar amb el pòster titulat "Epidurolosis. Experiencia de un hospital en Baleares".

M. Alomar Bofill, C. Ventura Belinchón, P. Gandía González, M. Soler Pedrola i J. L. Aguilar Sánchez, anestesiòlegs de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi van participar amb el pòster titulat "Absceso epidural tras analgesia epidural para el control del dolor postoperatorio en cirugía abdominal abierta. A propósito de un caso".

Llibre de resums.

[Font: Bibliosalut]

[Foto: SED]

Què en diu la premsa
*24/05/2018 diariodemallorca.es - Más de 1.100 especialistas inscritos para el XV congreso nacional de la Sociedad Española del Dolor (SED).
*23/05/2018 diariodemallorca.es - Más de 1.100 especialistas inscritos para el XV congreso nacional de la Sociedad Española del Dolor (SED).