Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Dermatologia de Son Llàtzer participa en la publicació dels resultats del projecte nacional DIADERM

Dermatologia de Son Llàtzer participa en la publicació dels resultats del projecte nacional DIADERM

ins epr187El Servei de Dermatologia de l'Hospital Son Llàtzer ha participat en la publicació d'un article en què s'analitzen els resultats del mostreig aleatori nacional DIADERM. També hi han participat la Universiat de Granada, l'Hospital Virgen de las Nieves, l'Hospital San Jorge, l'Hospital Reina Sofía, l'Hospital General de Baza, l'Hospital Santa Catalina, el Westmead Hospital, el Complex Hospitalari de Vigo i la Fundación Piel Sana AEDV.

Rosa Taberner, dermatòloga de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Análisis de los diagnósticos realizados en la actividad ambulatoria dermatológica en España: muestreo aleatorio nacional DIADERM" a la revista Actas Dermo-Sifiliográficas.

L'activitat principal realitzada per dermatòlegs té lloc en la consulta externa hospitalària o en els centres privats. A diferència de l'activitat hospitalària, que és fàcilment codificada, no hi ha dades globals sobre els diagnòstics realitzats pels dermatòlegs en aquests nivells. L'objectiu d'aquest estudi és analitzar els diagnòstics realitzats en les consultes de dermatologia dels membres de l'Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia (AEDV) a Espanya.

Referència de l'article

Buendía-Eisman A, Arias-Santiago S, Molina-Leyva A, Gilaberte Y, Fernández-Crehuet P, Husein-ElAhmed H, et al. Análisis de los diagnósticos realizados en la actividad ambulatoria dermatológica en España: muestreo aleatorio nacional DIADERM. Actas Dermosifiliogr. 2018;109(5):416-23.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Universitari Son Llàtzer]