Categoria: Estudis i projectes

Professionals de Son Espases han participat en el 33 Congrés de la Societat Espanyola de Cures Intensives Pediàtriques

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

6548Professionals de la Unitat de Cures Intensives, Oncohematologia pediàtrica i Pediatria General i Infeccioses de l'Hospital Universitari Son Espases i la Unitat de Transport Pediàtric Balear van participar en el 33 Congrés de la Societat Espanyola de Cures Intensives Pediàtriques (SECIP), celebrat a Granada del 10 al 13 de juny de 2018.

X. Freire Gómez, pediatre de la UCI Pediàtrica de l'Hospital Universitari Son Espases, hi va participar amb la comunicació titulada "Terapia con óxido nítrico en el transporte pediátrico interhospitalario terrestre y aéreo: experiencia 2010-2018". També hi va participar l'Hospital 12 de Octubre.

K. B. Brandstrup Azuero, A. Salas Ballestín, B. Garrido Conde, A. Fernández de la Ballina, I. Sanz Ruiz, E. Chocano González i A. Sharluyan Petrosyan, professionals de la Unitat de Transport Pediàtric Balear de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb la comunicació titulada "Sedación en endoscopias digestivas. ¿Es segura la ketamina?". També hi va participar l'Hospital 12 de Octubre.

6548 1J. C. De Carlos, pediatre de l'Hospital Universitari Son Espases, hi va participar amb la comunicació titulada "Sepsis en las infecciones relacionadas con la asistencia sanitaria del registro ENVIN-HELICS pediátrico 2017". També hi van participar l'Hospital Sant Joan de Déu, l'Hospital Gregorio Marañón, l'Hospital Vall d'Hebron, l'Hospital de Donostia, l'Hospital General d'Alacant, el Complex Hospitalari de Navarra i l'Hospital Parc Taulí. Aquesta comunicació va rebre el premi a la millor comunicació oral de la SECIP.

S. González Lago, A. Fernández de la Ballina, J. A. Salinas Sanz, B. Garrido Conde, A. Salas Ballestín, E. Chocano González, M. C. Clavero Rubio i J. C. De Carlos Vicente, professionals de la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques i de la Unitat d'Oncohematologia Pediàtrica de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb la comunicació titulada "Complicaciones graves por asparraginasa".

A. Salas Ballestín, A. Sharluyan Petrosyan, B. Garrido Conde, A. Fernández de la Ballina, E. Chocano González, I. Sanz Ruiz i K. B. Brandstrup Azuero, professionals de la Unitat de Transport Pediàtric Balear de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb la comunicació titulada "Registro prospectivo de eventos adversos por sedoanalgesia con distintas pautas medicamentosas".

S. González Lago, J. Dueñas Morales, A. Salas Ballestín, A. Fernández de la Ballina, B. Garrido Conde, M. C. Clavero Rubio, A. Sharluyan Petrosyan i J. C. De Carlos Vicente, professionals de la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques i de la Unitat de Pediatria General i Infeccioses de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb la comunicació titulada "Síndrome de fuga capilar sistémica tras infección por Influenza B".

B. Garrido Conde i K. B. Brandstrup Azuero, professionals de la Unitat de Transport Pediàtric Balear de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb la comunicació titulada "Evaluación y mejora de la calidad asistencial mediante indicadores en transporte pediátrico y neonatal. Proyecto multicéntrico nacional". També hi van participar l'Hospital Sant Joan de Déu, l'Hospital Vall d'Hebron, la Unitat de Transport Pediàtric i Neonatal de Castelló i l'Hospital Virgen del Rocío.

J. C. De Carlos, pediatre de la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques de l'Hospital Universitari Son Espases, hi va participar amb la comunicació titulada "Resultados del registro ENVIN-HELICS pediátrico 2017". També hi van participar l'Hospital Sant Joan de Déu, l'Hospital Gregorio Marañón, l'Hospital Niño Jesús, l'Hospital Vall d'Hebron, l'Hospital Virgen del Rocío, l'Hospital La Paz i l'Hospital de Cruces.

J. C. De Carlos, pediatre de l'Hospital Universitari Son Espases, hi va participar amb la comunicació titulada "Microorganismos implicados y resistencias de las infecciones nosocomiales en cuidados intensivos pediátricos según el registro ENVIN". També hi van participar l'Hospital Gregorio Marañón, l'Hospital Sant Joan de Déu, l'Hospital Carlos Haya i l'Hospital 12 de Octubre.

J. C. De Carlos, pediatre de l'Hospital Universitari Son Espases, hi va participar amb la comunicació titulada "Antibioterapia en el registro ENVIN-HELICS pediátrico 2017". També hi van participar l'Hospital Sant Joan de Déu, l'Hospital Vall d'Hebron, l'Hospital Ramon y Cajal, l'Hospital de Burgos i l'Hospital 12 de Octubre.

Programa.

[Font: Bibliosalut]

[Fotos: SECIP / Hospital Universitari Son Espases]