Categoria: Estudis i projectes

El Centre de Salut d'Inca participa en l'estudi COACH

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr570El Centre de Salut d'Inca ha participat en una auditoria clínica de la variabilitat del rendiment de l'atenció primària en l'atenció de la malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC). També hi han participat diferents centres espanyols.

Marina García Pardo, metgessa del Centre de Salut d'Inca, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Community Assessment of COPD Health Care (COACH) study: a clinical audit on primary care performance variability in COPD care" a la revista BMC Medical Research Methodology.

Una avaluació exhaustiva de l'adequació de la pràctica clínica en un entorn d'atenció sanitària i un context temporal són clau per millorar atenció clínica. Aquest estudi volia dur a terme una auditoria clínica de l'atenció primària per avaluar l'atenció clínica donada a pacients amb MPOC en una pràctica clínica rutinària.

Referència de l'article
Abad-Arranz M, Moran-Rodríguez A, Mascarós Balaguer E, Quintana Velasco C, Abad Polo L, Núñez Palomo S, et al. Community Assessment of COPD Health Care (COACH) study: a clinical audit on primary care performance variability in COPD care. BMC Med Res Methodol. 2018;18(1):68.
Text complet | PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]