Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Cirurgia pediàtrica de Son Espases participa en un article sobre l'eliminació del PFST per cauterització endoscòpica

Cirurgia pediàtrica de Son Espases participa en un article sobre l'eliminació del PFST per cauterització endoscòpica

epr174El Servei de Cirurgia Pediàtrica de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en un article sobre la cauterització endoscòpica amb distensió pneumàtica per a tractes sinusals de la fossa piriforme. També hi ha participat l'Hospital Universitari La Fe.

Georgina Sanchís, cirurgiana pediàtrica de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Endoscopic Cauterization with Pneumatic Distension for Piriform Fossa Sinus Tracts" a la revista Journal of Laparoendoscopic & Advanced Surgical Techniques.

Els tractes sinusals de la fossa piriforme (PFST) són una causa recurrent d'infeccions en el coll en la població pediàtrica. El maneig convencional que es requereix és la secció oberta, però durant els darrers anys els enfocaments mínimament invasius s'han mostrat com un intent d'esborrar endoscòpicament el PFST, utilitzant diferents mètodes com ara l'electrocauterització, el làser, el tricloroacètic o el nitrat de plata.

Referència de l'article

Carazo Palacios ME, Gutiérrez C, Miró I, Sanchís G, Ibáñez V, Vila JJ. Endoscopic Cauterization with Pneumatic Distension for Piriform Fossa Sinus Tracts. J Laparoendosc Adv Surg Tech. 3 maig 2018.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]