Categoria: Estudis i projectes

Neurologia de Son Espases participa en la revisió de les novetats del Congrés ECTRIMS 2017

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc-epr471El Servei de Neurologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la revisió de les novetats del Congrés ECTRIMS 2017. També hi han participat diferents centres espanyols.

Maria del Carmen Calles Hernández, neuròloga de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en l'article publicat amb el títol "Revisión de las novedades del Congreso ECTRIMS 2017, presentadas en la X Reunión Post-ECTRIMS (II)" a la revista Neurología.

La Reunió Post-ECTRIMS és una reunió emblemàtica en l'àmbit de l'esclerosi múltiple a Espanya, amb el clar objectiu d'analitzar, de la mà de reconeguts neuròlegs especialistes nacionals, els principals avenços en esclerosi múltiple i revisar els temes més importants del congrés ECTRIMS. El mes de novembre de 2017, es va celebrar la desena edició de la reunió Post-ECTRIMS, consolidant-se com un importat fòrum de trobada d'experts en el nostre país per afavorir la comunicació, establir sinergies, i promoure i potenciar la investigació per millorar, en darrera instància, el pronòstic i la qualitat de vida dels pacients amb esclerosi múltiple. Es van abordar les diferents estratègies per al maneig dels pacients amb malaltia avançada i la seguretat de la teràpia en esclerosi múltiple, i es van destacar les àrees que requereixen una major evidència científica i clínica. L'esclerosi múltiple en la població pediàtrica i l'envelliment en la malaltia van tenir especial importància en aquesta edició, remarcant la necessitat del desenvolupament d'estudis col·laboratius i d'una major conscienciació dels especialistes en la detecció i el maneig de les comorbilitats en l'esclerosi múltiple.

Referència de l'article
Fernández O, Tintore M, Saiz A, Calles-Hernandez MC, Comabella M, Ramio-Torrenta L, et al. Revisión de las novedades del Congreso ECTRIMS 2017, presentadas en la X Reunión Post-ECTRIMS (II). Rev Neurol. 2018;67(2):50-62.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Stocksnap / People / CC BYND 2.0]