Categoria: Estudis i projectes

Son Espases publica un article sobre una gran massa toràcica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr653Els Serveis de Pneumologia, Anatomia Patològica, Medicina Intensiva i la Unitat d'Hospitalització a Domicili de l'Hospital Universitari Son Espases han publicat un article sobre una gran massa toràcica.

Maria Cerdà Moncadas, pneumòloga de l'Hospital Universitari Son Espases; Adriana Marcelo Quintero Duarte i Esther Anton Valentí, patòlogues de l'Hospital Universitari Son Espases; Maria Teresa Janer Maeso, metgessa de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Espases; Manuel del Rio Vizoso i Elisa Torres del Pliego, metges de la Unitat d'Hospitalització a Domicili de l'Hospital Universitari Son Espases, han publicat l'article amb el títol "Gran masa torácica a estudio" a la revista Medicina Balear.

Es descriu el cas d'un home de 70 anys, amb hipertensió arterial i esquizofrènia, que presenta síndrome constitucional i dispnea. Ingressa per a estudi i tractament d'una gran massa toràcica esquerra i lesions isquèmiques en els dits de la mà. El pacient es va negar a la realització d'altres estudis complementaris. Desafortunadament, va presentar una evolució desfavorable fins a la seva mort.

Referència de l'article
Cerdà Moncadas M, Quintero Duarte AM, Janer Maeso MT, Anton Valenti E, del Rio Vizoso M, Torres del Pliego E. Gran masa torácica a estudio. Med Balear. 2018;33(1):62-6.
Text complet | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]