Categoria: Estudis i projectes

Digestiu i Medicina Nuclear de Son Espases han publicat un article sobre la rellevància de l'endoscòpia en les captacions incidentals colòniques en PET-TAC

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

ins epr516Els serveis de l'Aparell Digestiu i de Medicina Nuclear de l'Hospital Universitari Son Espases han publicat un article sobre la rellevància clínico-endoscòpica de les captacions incidentals colòniques en PET-TAC.

Carmen Garrido Durán, María Antonia Payeras Capó, Carmen García Caparrós, digestòlogues de l'Hospital Universitari Son Espases; i Marta Giménez García i Jaime Daumal Domenech, facultatius de Medicina Nuclear de l'Hospital Universitari Son Espases, han publicat l'article amb el títol "Relevancia clínico-endoscópica de las captaciones incidentales colónicas en PET-TAC" a la revista Revista Española de Enfermedades Digestivas.

Els objectius eren establir la proporció de lesions incidentals en còlon detectades per PET-TAC i la seva correlació amb les troballes endoscòpiques; i suggerir el valor màxim de captació estàndard (SUVmax) que pugui discriminar les lesions benignes de les malignes en la sèrie.

Referència de l'article
Garrido Durán C, Payeras Capó MA, García Caparrós C, Giménez García M, Daumal Domenech J. Relevancia clínico-endoscópica de las captaciones incidentales colónicas en PET-TAC. Rev Española Enfermedades Dig. 2018;110(7):434-9.
Text complet | PubMed | Enlaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Govern de les Illes Balears]