Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Urologia de Son Espases publica un article sobre la relació entre factors de risc cardiovascular, lesions endoscòpiques de la papil·la renal i el tipus de litiasi renal

Urologia de Son Espases publica un article sobre la relació entre factors de risc cardiovascular, lesions endoscòpiques de la papil·la renal i el tipus de litiasi renal

mfb242El Servei d'Urologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha publicat un article sobre la relació entre factors de risc cardiovascular, les lesions endoscòpiques de la papil·la renal i el tipus de litiasi renal.

Xavier Arnau Sabaté Arroyo, Enrique Carmelo Pieras Ayala, Valentí Tubau Vidaña, Jorge Guimerá García i José Luis Quetglas Pizá Reus, uròlegs de l'Hospital Universitari Son Espases, han publicat l'article amb el títol "Evaluación de la relación entre factores de riesgo cardiovascular, las lesiones endoscópicas de la papila renal y el tipo de litiasis renal" a la revista Medicina Balear.

L'objectiu de l'article era estudiar la relació entre els factors de risc cardiovascular més freqüents amb el tipus de lesió endoscòpica de la papil·la renal i el tipus de litiasi renal.

Referència de l'article

Sabate Arroyo XA, Pieras Ayala EC, Tubau Vidana V, Guimera García J, Bauzà Quetglas JL, Pizà Reus P. Evaluación de la relación entre factores de riesgo cardiovascular, las lesiones endoscópicas de la papila renal y el tipo de litiasis renal. Med Balear. 2018;33(2):34-41.
Text complet | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]