Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes L'IdISBa participa en una anàlisi transversal de l'estudi PREDIMED sobre qualitat de vida i dieta mediterrània

L'IdISBa participa en una anàlisi transversal de l'estudi PREDIMED sobre qualitat de vida i dieta mediterrània

epr1264L'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) ha participat en una anàlisi transversal basada en l'assaig PREDIMED sobre la dieta mediterrània i la qualitat de vida. També hi han participat diferents centres espanyols.

Dora Romaguera, investigadora de l'IdISBa, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Mediterranean diet and quality of life: Baseline cross-sectional analysis of the PREDIMED-PLUS trial" a la revista PLoS One.

Es va avaluar si una puntuació de 17 ítems reflectia l'adhesió a una dieta mediterrània tradicional (MedDiet) i es va associar amb una millor qualitat de vida relacionada amb la salut entre homes i dones espanyols majors amb obesitat amb síndrome metabòlica.

Referència de l'article

Galilea-Zabalza I, Buil-Cosiales P, Salas-Salvadó J, Toledo E, Ortega-Azorín C, Díez-Espino J, et al. Mediterranean diet and quality of life: Baseline cross-sectional analysis of the PREDIMED-PLUS trial. Rohrmann S, editor. PLoS One. 2018;13(6):e0198974.
Text complet | PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]