Categoria: Estudis i projectes

Oncologia Mèdica de Son Espases publica un article sobre l'ús de corticoides en càncer de pròstata avançat

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr1127Oncologia Mèdica de l'Hospital Universitari Son Espases ha publicat un article sobre l'ús de corticoides en càncer de pròstata avançat. També hi ha participat l'Hospital HM Madrid Sanchinarro.

Aránzazu González del Alba Baamonde, oncòloga de l'Hospital Universitari Son Espases, ha publicat l'article amb el títol "Corticoides en el manejo del cáncer de próstata avanzado" a la revista Archivos Españoles de Urología.

El càncer de pròstata és el tumor maligne més freqüent en l'home en països desenvolupats i constitueix la segona causa de mort per càncer. En els darrers anys, el nombre de tractaments per a pacients amb càncer de pròstata avançat ha augmentat significativament, s'ha aconseguit un millor control de la malaltia i una millora notable de la supervivència global. Els corticoesteroides s'han utilitzat per al tractament del càncer de pròstata resistent a castració pels seus beneficis pal·liatius de símptomes i a la seva potent activitat anti-inflamatòria i per la seva activitat aintitumoral demostrada.

Referència de l'article
González Del Alba Baamonde A, Sevillano Fernández E. Corticoides en el manejo del cáncer de próstata avanzado. Arch Esp Urol. 2018;71(3):281-7.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]