Categoria: Estudis i projectes

Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Llàtzer participa en l'estudi ABISS-Edusepsis

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

ins epr94El Servei de la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Universitari Son Llàtzer ha participat en l'estudi ABISS-Edusepsis sobre la millora del tractament antibiòtic empíric en sèpsia després d'una intervenció educativa. També hi han participat l'Institut d'Investigació Vall d'Hebron, el CIBER Malalties Respiratòries, l'Hospital Universitari General de Catalunya, la Corporació Sanitària Universitària Parc Taulí, la Fundació Parc Taulí, l'Hospital Virgen de la Victoria, l'Hospital General Universitari Morales Meseguer, l'Hospital Universitari Doctor Peset, l'Hospital Universitari Rio Hortega i l'Hospital Universitari Infanta Leonor.

Marcio Borges, metge de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Improved empirical antibiotic treatment of sepsis after an educational intervention: the ABISS-Edusepsis study" a la revista .

El tractament primerenc apropiat amb antibiòtic és essencial en la sèpsia. Es volia avaluar l'impacte d'una intervenció multifacètica per millorar el tractament antibiòtic. Es va formular la hipòtesi que la intervenció podria accelerar i millorar l'adequació de l'administració empírica d'antibiòtics, afavorir la desescalada i disminuir la mortalitat.

Referència de l'article
Ferrer R, Martínez ML, Gomà G, Suárez D, Álvarez-Rocha L, de la Torre MV, et al. Improved empirical antibiotic treatment of sepsis after an educational intervention: the ABISS-Edusepsis study. Crit Care. 2018;22(1):167.
Text complet | PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Universitari Son Llàtzer]