Categoria: Estudis i projectes

Professionals d'Inca, Son Llàtzer i Atenció Primària de Mallorca han publicat un article sobre la intervenció de la infermera del treball en la valoració cardiovascular en professionals sanitaris

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

ins epr79Els serveis de Prevenció de Riscs Laborals de l'Hospital Comarcal d'Inca i de l'Hospital Universitari  Son Llàtzer, el Servei de Control d'Infeccions de l'Hospital Comarcal d'Inca, el Servei de Radiologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer i el Centre de Salut Pont d'Inca-Martí Serra, han publicat un article sobre la intervenció de la infermera del treball en la valoració cardiovascular en professionals sanitaris de l'àrea mediterrània espanyola.

Rosa González Casquero, infermera del Servei de Riscos Laborals de l'Hospital Comarcal d'Inca; María Gil Llinás, infermera del Servei de Riscos Laborals de l'Hospital Universitari Son Llàtzer; Carmen Almagro Zapata, infermera del Servei de Control d'Infeccions de l'Hospital Comarcal d'Inca; Irene Campos González, infermera del Servei de Radiologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer; Mario Nadal Monroy, infermer del Centre de Salut Pont d'Inca-Martí Serra; i Ángel Arturo López González, metge dels Serveis de Prevenció de Riscs Laborals de l'Hospital Comarcal d'Inca i de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, han publicat l'article amb el títol "Intervención de Enfermería del Trabajo en la valoración cardiovascular en profesionales de la salud del área mediterránea española" a la revista Medicina Balear.

Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mort en el món i guarden una estreta relació amb diferents factors de risc modificables a través d'un canvi en l'estil de vida de les persones. Els professionals sanitaris presenten risc per a la seva salut per ser una professió exercida sota estrès i desgast professional. L'objectiu era identificar el nivell de risc cardiovascular segons el grup professional sanitari.

Referència de l'article
González Casquero R, Gil Llinas M, Almagro Zapata C, Campos Gonzalez I, Nadal Monroy M, Lopez Gonzalez AA. Intervención de Enfermería del Trabajo en la valoración cardiovascular en profesionales de la salud del área mediterránea española. Med Balear. 2018;33(1):11-9.
Text Complet | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Son Llàtzer. Servei de Prevenció]