Categoria: Estudis i projectes

L'IdISBa participa en un estudi sobre la influència del dolor en els infants amb paràlisi cerebral en la pràctica de l'esport

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr911L'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) ha participat en la publicació d'un estudi sobre la influència del dolor crònic en l'activitat física en els infants amb paràlisi cerebral. També hi han participat el IUNICS, la Universitat de les Illes Balears (UIB), l'Institute of Physics de la Universidade Federal da Bahia i la JAMK University of Applied Sciences.

Inmaculada Riquelme, investigadora de l'IdISBa, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Influence of chronic pain in physical activity of children with cerebral palsy" a la revista NeuroRehabilitation.

Els infants amb paràlisi cerebral practiquen menys activitat física que els seus companys desenvolupats de forma típica. El dolor, important comorbilitat en els infants amb paràlisi cerebral, restringeix els nivells d'activitat física. Aquest estudi vol explorar la influència del dolor crònic en l'activitat física d'ambdós infants.

Referència de l'article
Riquelme I, do Rosário RS, Vehmaskoski K, Natunen P, Montoya P. Influence of chronic pain in physical activity of children with cerebral palsy. NeuroRehabilitation. 2018;43(2):113-23.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]