Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Cardiologia de Son Espases participa en un estudi sobre les estratègies invasives i la fragilitat en pacients grans amb SCA

Cardiologia de Son Espases participa en un estudi sobre les estratègies invasives i la fragilitat en pacients grans amb SCA

ins epr490El Servei de Cardiologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en un estudi sobre l'aplicació d'estratègies invasives i la fragilitat en pacients grans amb síndrome coronària aguda (SCA). També hi han participat diferents centres espanyols.

Jaume Maristany i Lluis Asmarats, cardiòlegs de l'Hospital Universitari Son Espases, han participat en la publicació de l'article amb el títol "Invasive strategy and frailty in very elderly patients with acute coronary syndromes" a la revista Eurointervention.

Les guies actuals recomanen una estratègia invasiva primerenca en pacients amb síndromes coronàries agudes sense elevació del segment ST. El paper d'una estratègia invasiva en gent gran fràgil continua sent controvertit. L'objectiu d'aquest subestudi va ser avaluar l'impacte d'una estratègia invasiva en els resultats segons el grau de fragilitat en aquests pacients.

Referència de l'article

Llaó I, Ariza-Solé A, Sanchis J, Alegre O, López-Palop R, Formiga F, et al. Invasive strategy and frailty in very elderly patients with acute coronary syndromes. EuroIntervention. 2018;14(3):e336-42.
Text complet | PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Govern de les Illes Balears]