Categoria: Estudis i projectes

Atenció Primària de Mallorca participa en una anàlisi dels recursos disponibles per al maneig de l'agudització de la MPOC a Espanya

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr1017El Centre de Salut Son Pisà ha participat en la publicació d'un article sobre els recursos disponibles per al maneig de l'agudització de la malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC) a Espanya. També hi han participat l'Hospital de Arnau de Vilanova-Lliria, l'Hospital Álvaro Cunqueiro, l'Hospital General Universitari Reina Sofía, el GlaxoSmithKline i l'IQVIA.

Miguel Román Rodríguez, metge de medicina familiar del Centre de Salut Son Pisà, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Recursos disponibles para el manejo de la agudización de la enfermedad pulmonar obstructiva crónica en España" a la revista Medicina de Familia. SEMERGEN.

Les aguditzacions de la MPOC generen un elevat consum de recursos. Aquest estudi avalua els recursos asistencials i organitzatius disponibles per al maneig de les aguditzacions en els serveis d'atenció primària, pneumologia, medicina interna i urgències espanyols, i els compara amb les recomanacions vigents.

Referència de l'article
Soler-Cataluña JJ, Fernández Villar A, Piñera Salmerón P l., Román-Rodríguez M, Huerta Hernández A, Roset Gamisans M. Recursos disponibles para el manejo de la agudización de la enfermedad pulmonar obstructiva crónica en España. Med Fam Semer. 2018;44(7):449-57.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]

href="https://t.co/d2b5YebOGF">pic.twitter.com/d2b5YebOGF — Infosalut (@infosalut) 13 de novembre de 2018