Categoria: Estudis i projectes

Infermeres de Son Llàtzer, Son Espases, Manacor i Mateu Orfila participen a INVES18

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

7134Infermeres de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, l'Hospital Universitari Son Espases, l'Hospital de Manacor i l'Hospital Mateu Orfila van participar a la XXII Trobada Internacional d'Investigació en Cures, que es va celebrar a Còrdova del 14 al 16 de novembre de 2018.

Mateu Nadal Servera, infermer de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi va participar amb el pòster amb el títol "Proyecto de implementación de medidas para el manejo del delirium en el paciente ingresado en cuidados intensivos".

A.J. Montes Aguilera i Natalia Valles Ruiz, infermeres de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb el pòster amb el títol "Plan estratégico para mejorar la atención al paciente crónico complejo mediante atención ambulatoria".

Maria Antonia Palou Oliver, Rosa Ballester Sampol, Jesús Hernández Hernández, Pablo Martínez Cañadas i Juan Manuel Gavala Arjona, infermeres de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb el pòster amb el títol "Evaluación de un programa de coaching individualizado para mejorar la cumplimentación de los registros enfermeros".

Raquel Ariño Ferrer, Silvia Obarrio Fernández, Alfonso Buenaventura Florit, María Ángeles Pérez Folgueira, Celia Ferreiro Veiga i María del Pilar Borràs Pons, infermeres de l'Hospital Mateu Orfila, hi van participar amb el pòster amb el títol "Dificultades en la implantación de registros informatizados de enfermería sobre ostomías en un hospital de segundo nivel".

A Fullana Matas i Rosa Rosal, infermeres de l'Hospital de Manacor; i Miguel Angel Rodríguez Calero, infermer de l'IB-Salut, hi van participar amb el pòster amb el títol "Clasificación de lesiones relacionadas con la dependencia mediante fotografías por parte de enfermeras y estudiantes de grado de enfermería". També hi va participar la Universitat de les Illes Balears.

IM Aragón López, S Obarrio Fernández i G. Martínez Pallí, infermeres de l'Hospital Mateu Orfila, hi van participar amb el pòster amb el títol "Difusión en implantación de guías de buenas prácticas: veinte días en twitter, la repercusion de las redes sociales".

Mateu Nadal Servera, Ana Belén Expósito Torres i María José Muñoz Serrano, infermeres de l'Hospital Universitari Son Llàtzer; i AJ Montes Aguilera, MA Martínez Teruel i MA Valverde Entenza, infermeres de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb el pòster amb el títol "Percepciones de las enfermeras de cuidados intensivos sobre lacultura de seguridad: un estudio multicéntrico".

M. Rosa Marco Baos, Gemma Martínez Pallí, Irene Cuevas Pons, Raquel Candil Vargas, Laura Pérez Fabre, M. Dolores González Iglesias, Clara Bendito Barber i Fernando Calvo Rubio García, infermeres de l'Hospital Mateu Orfila, hi van participar amb el pòster amb el títol "La observación a pie de cama como parte de la estrategia de formación en el mantenimiento de accesos vasculares".

María José Rodríguez Moreno, Yolanda Lladó Maura, Magdalena L. Berga Figuerola i Verónica Lluch Garvi, infermeres de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi van participar amb el pòster amb el títol "Evaluación de la efectividad de "Bundles" dirigidos a reducir los eventos adversos en el paciente con catéter periférico".

MD García Raya, MJ Rodríguez Moreno, V Lluch Garvi i CM Munar Mir, infermeres de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi van participar amb el pòster amb el títol "Proyecto SINCA fase II: Sin caídas hospitalarias. Análisis situacional pacientes hospitalizados versus pacientes no hospitalizados".

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Mateu Nadal]