Categoria: Estudis i projectes

Infermeres de Balears van participar en el SEDEN 2018

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

7158Infermeres de l'Hospital de Manacor, l'Hospital Universitari Son Llàtzer, l'Hospital Mateu Orfila, l'Hospital Comarcal d'Inca i l'Hospital Can Misses van participar en el XLIII Congreso Nacional SEDEN i I Congreso Iberoamericano de Enfermería Nefrológica que es va celebrar a Madrid del 19 al 21 de novembre de 2018.

7158 1Ian Blanco Mavillard, Miguel Ángel Rodríguez Calero, Gregorio Bolaños Herrezuelo, Aurora Sánchez Barceló, Gaizka Parra García, infermeres de la Unitat de Qualitat, Docència i Investigació de l'Hospital Manacor, hi van participar amb la comunicació oral titulada "Mapeo de variabilidad sobre prácticas enfermeras en el entorno de hemodiálisis. Estudio transversal". Aquesta comunicació va guanyar un dels premis del congrés.

Ian Blanco Marvillard, infermera del Servei de Nefrologia de l'Hospital de Manacor, hi va participar com a docent dels cursos "Metodología de investigación aplicada a los cuidados nefrológicos. Primera y Segunda edición".

Senda Ramírez Sánchez, Lydia Ramírez Zafra, Catalina Amengual Tomás, María Antonia Bauzá Capella, Margalida March Amengual, Catalina Morla Miralles, infermeres de l'Hospital Mateu Orfila, l'Hospital Universitari Son Llátzer, l'Hospital Universitari Son Espases, l'Hospital Comarcal d'Inca, l'Hospital de Manacor i l'Hospital Can Misses, hi van participar amb la comunicació oral amb el títol "Estudio multicéntrico sobre la satisfacción de los pacientes en hemodiálisis de las Islas Baleares". També hi va participar la Policlínica Miramar.

Mateu Nadal Servera i Ester Sánchez Marimón, infermeres de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi van participar amb la comunicació oral titulada "La elección del sellado del catéter venoso central de hemodiálisis, ¿reduce la incidencia bacteriemia asociada al catéter? una revisión comparativa entre heparina y citrato".

Programa

[Font: Bibliosalut]

[Foto: SEDEN]