Categoria: Estudis i projectes

L'IdISBa i Atenció Primària de Mallorca participen en una revisió sistemàtica i metanàlisi sobre IPP en la inscripció i retenció en els assaigs clínics

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

ins epr376L'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) i la Unitat d'Investigació d'Atenció Primària de Mallorca han participat en la publicació d'una revisió i metanàlisi sobre l'impacte de la participació dels pacients i públic en la inscripció i retenció en els assaigs clínics.

Ignacio Ricci, investigador de l'IdISBa i la Unitat d'Investigació d'Atenció Primària de Mallorca, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Impact of patient and public involvement on enrolment and retention in clinical trials: systematic review and meta-analysis" a la revista British Medical Journal.

L'objectiu era investigar sobre l'impacte de la participació dels pacients i el públic (IPP) en els nivells de captació i retenció en els assaigs clínics i explorar com això varia amb el contexte i natura dels IPP.

Referència de l'article
Crocker JC, Ricci-Cabello I, Parker A, Hirst JA, Chant A, Petit-Zeman S, et al. Impact of patient and public involvement on enrolment and retention in clinical trials: systematic review and meta-analysis. BMJ. 28 novembre 2018;16(Suppl 2):k4738.
logo docusalut 16 Text complet | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Cronicitat Balears]