Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Medicina Nuclear de Son Espases i l'IdISBa publiquen unes imatges sobre la captació 131I en calcinosi tumoral

Medicina Nuclear de Son Espases i l'IdISBa publiquen unes imatges sobre la captació 131I en calcinosi tumoral

7222El Servei de Medicina Nuclear de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació de les Illes Balears ha publicat unes imatges d'interès sobre la captació 131I en calcinosi tumoral en pacient en hemodiàlisi tractat de càncer de tiroide.

Nuria Orta, Magdalena Oporto, Francisco Cepa i Alessandra Repetto, metges de Medicina Nuclear, i Sebastià Rubí i Cristina Peña, metges de Medicina Nuclear i investigadors de l'IdISBa, han publicat les imatges amb el títol "Captación de 131I en calcinosis tumoral en un paciente en hemodiálisis tratado de cáncer de tiroides" a la revista Revista Española de Medicina Nuclear e Imagen Molecular.

Referència de les imatges

Orta N, Oporto M, Cepa F, Repetto A, Rubí S, Peña C. Captación de 131I en calcinosis tumoral en un paciente en hemodiálisis tratado de cáncer de tiroides. Rev Esp Med Nucl Imagen Mol. 2 octubre 2018.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Revista Española de Medicina Nuclear e Imagen Molecular]