Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Anestesiologia de Son Llàtzer participa en la publicació de les dades de l'enquesta nacional de la SED sobre gestió del dolor agut postoperatori a Espanya

Anestesiologia de Son Llàtzer participa en la publicació de les dades de l'enquesta nacional de la SED sobre gestió del dolor agut postoperatori a Espanya

epr116El Servei d'Anestesiologia, Reanimació i Unitat del Dolor de l'Hospital Universitari Son Llàtzer ha participat en un estudi basat en l'enquesta nacional de la Societat Espanyola del Dolor sobre el maneig farmacològic del dolor agut postoperatori a Espanya. També hi han participat el Parc de Salut Mar, l'Hospital General Universitari Gregorio Marañón, l'Hospital Universitari de Valme i l'Hospital General Universitari d'Alacant.

Josep Lluis Aguilar, cap del Servei d'Anestesiologia, Reanimació i Unitat del Dolor de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Manejo farmacológico del dolor agudo postoperatorio en España. Datos de la encuesta nacional de la Sociedad Española del Dolor (SED)". a la Revista de la Sociedad Española del Dolor.

La Societat Espanyola del Dolor (SED) i concretament el Grup de Treball de Dolor Agut de la mateixa (GTDASED) va dur a terme una enquesta a nivell nacional per conéixer la situació del maneig del dolor postoperatori a Espanya així com les distintes pautes analgèsiques utilitzades. En aquest article s'analitzen aquestes pautes i es comparen atenent a la presència o no d'Unitat de Dolor Agut (UDA) o Programes de Gestió del Dolor Postoperatori (PGDPO) entre aquells hospitals de més de 200 llits que hi varen participar.

Referència de l'article

Aguilar JL, Montes Pérez A, Benito Alcalá C, Caba barrientos F, Margarit Ferri C. Manejo farmacológico del dolor agudo postoperatorio en España. Datos de la encuesta nacional de la Sociedad Española del Dolor (SED). Rev la Soc Española del Dolor. 2018;25(2): 70-85.
Text complet | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]