Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Atenció Primària i l'IdISBa participen en un estudi sobre l'ús de CE entre la població universitària

Atenció Primària i l'IdISBa participen en un estudi sobre l'ús de CE entre la població universitària

epr1108La Unitat d'Investigació d'Atenció Primària de Mallorca i l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) han participat en la publicació d'un estudi sobre la contracepció d'emergència i hàbits de risc en la població universitària. També hi ha participat la Universitat de les Illes Balears, el IUNICS i el Centre de Salut Puerto de Sagunto II.

Sebastià March i Magdalena Esteva, investigadors de la Unitat d'Investigació d'Atenció Primària de Mallorca i l'IdISBa, han publicat l'article amb el títol "Emergency contraception and risk habits in a university population" a la revista The European Journal of Contraception & Reproductive Health Care.

L'objectiu d'aquest estudi era determinar la prevalença autoinformada de l'ús de contracepció d'emergència (CE), factors identificats associats amb l'ús de CE i mesurar la prevalença en estudiants universitaris sobre embaràs i abort entre usuàries i no usuàries de CE.

Referència de l'article

Bauzà ML, Esteva M, Molina J, Pereiró I, Ingla M, March S. Emergency contraception and risk habits in a university population. Eur J Contracept Reprod Health Care. 30 novembre 2018
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]