Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Es desenvoluparà un projecte de recerca sobre l’evolució de la psicopatologia perinatal

Es desenvoluparà un projecte de recerca sobre l’evolució de la psicopatologia perinatal

La consellera de Salut, Patricia Gómez, i el president de l’Associació Pro Nins, Sergio Verd, van signar un conveni de col·laboració mitjançant el qual l’entitat contribuirà econòmicament amb la Fundació Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) per al desenvolupament de projectes de recerca clínica, desenvolupament tecnològic i innovació en el camp de la biomedicina.

Així doncs, Pro Nins lliurarà a l’IdISBa una aportació econòmica de 123.803,04 €, en quatre anys, amb una primera aportació de 41.267,68 € a la signatura del conveni i quatre aportacions més de 20.633,84 € entre 2019 i 2021.

Per la seva banda, l’IdISBa es compromet a fer una convocatòria competitiva per al desenvolupament d’un projecte d’investigació sanitària en l’àmbit de l’evolució a curt termini de la psicopatologia perinatal. Concretament, el projecte de recerca emmarcat en el conveni servirà de base per a la realització d’una tesi doctoral relacionada amb aquesta temàtica. 

Per seleccionar el personal investigador que durà a terme la tesi doctoral, l’IdISBa farà una convocatòria laboral en la qual es requerirà, entre altres qüestions, una memòria descriptiva breu de la tesi doctoral proposada.

A l’acte de signatura del conveni van assistir també la directora general d’Acreditació, Docència i Recerca en Salut, Margalida Frontera; el director científic de l’IdISBa, Miquel Fiol, i el director gerent de l’IdISBa, David Martínez.

[Font: Conselleria de Salut. 10/12/2018]

[Foto: Conselleria de Salut]