Categoria: Estudis i projectes

L'IdISBa publica un article sobre la millora de la inhibició de la memòria amb l'exercici aeròbic

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc sss37L'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) ha publicat un estudi sobre la millora de la inhibició de la memòria. També hi han participat la Universitat de les Illes Balears, la University of Cambridge i la Universitat de Granada.

Concepción Padilla i Pilar Andrés, investigadores de l'IdISBa, han publicat un article amb el títol "Improving memory inhibition: a study of retrieval induced forgetting, executive control and chronic aerobic exercise" a la revista Frontiers in Behavioral Neuroscience.

L'exercici aeròbic s'ha establert com una forma de millorar funcions executives i prevenir la disminució cognitiva. En aquest estudi, es volia investigar si l'exercici aeròbic podrien també modular a llarg termini la recuperació de la memòria baix el contexte del paradigma de la pràctica de recuperació.

Referència de l'article
Padilla C, Andres P, Bajo T. Improving memory inhibition: a study of retrieval induced forgetting, executive control and chronic aerobic exercise. Front Behav Neurosci. 2018;12:318.
Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Barn Images / CC0 1.0 Universal ]