Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Cirurgia de Son Espases participa en un estudi multicèntric internacional d'anàlisi de l'associació de la preparació mecànica de l'intestí amb antibiòtics orals i fuita anastomòtica

Cirurgia de Son Espases participa en un estudi multicèntric internacional d'anàlisi de l'associació de la preparació mecànica de l'intestí amb antibiòtics orals i fuita anastomòtica

cc epr171El Servei de Cirurgia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en un estudi sobre l'associació de la preparació mecànica de l'intestí amb antibiòtics orals i fuita anastomòtica seguida de resecció esquerra colorectal. Hi han participat els membres del 2017 European Society of Coloproctology (ESCP) collaborating group.

Juan José Segura Sampedro, Natalia Alonso Hernández, Myriam Fernández Isart, Margarita Gamundi Cuesta i Aina Ochogavia Segui, cirurgians de l'Hospital Universitari Son Espases i membres del 2017 European Society of Coloproctology (ESCP) collaborating group, han participat en l'article amb el títol "Association of mechanical bowel preparation with oral antibiotics and anastomotic leak following left sided colorectal resection: an international, multi-centre, prospective audit" a la revista Colorectal Disease.

L'estratègia de preparació òptima de l'intestí per minimitzar el risc de fuita anastomòtica encara s'ha de determinar. Aquest estudi volia determinar si els antibiòtics orals combinats amb la preparació mecànica de l'intestí (PMI+Ab) s'associaven amb la reducció del risc de fuita anasomòtica quan es compara amb la preparació mecànica de l'intestí tota sola o sense preparació de l'intestí.

Referència de l'article

Group T 2017 ES of C (ESCP) collaborating. Association of mechanical bowel preparation with oral antibiotics and anastomotic leak following left sided colorectal resection: an international, multi-centre, prospective audit. Color Dis. 2018;20:15-32.
Text complet | PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: n.karim / Some People / CC-by-sa-2.0 ]