Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Oncologia Mèdica de Son Espases participa en un estudi sobre la satisfacció dels facultatius i pacients en la presa de decisió conjunta

Oncologia Mèdica de Son Espases participa en un estudi sobre la satisfacció dels facultatius i pacients en la presa de decisió conjunta

ins epr407El Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en un estudi on s'analitza la relació entre el facultatiu i el pacient de càncer quan s'inicia el tractament adjuvant i la seva associació amb les variables sociodemogràfiques i clíniques. També hi han participat l'Hospital Universitari Central de Asturias, l'Hospital Universitari Morales Meseguer, l'Hospital Virgen de La Luz, l'Hospital Universitari de Canarias, l'Hospital Universitari La Paz, l'Hospital Universitari Virgen de La Macarena, l'Hospital Universitari Marqués de Valdecilla, l'Hospital Universitari del Sureste i l'Hospital Universitari Fundació Alcorcón.

Margarida Mut Lloret, oncòloga mèdica de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "The relationship between physician and cancer patient when initiating adjuvant treatment and its association with sociodemographic and clinical variables" a la revista Clinical and Translational Oncology.

L'objectiu d'aquest estudi era analitzar les diferències en la satisfacció del facultatiu i el pacient en la presa de decisió compartida, aflicció emocional del pacient i com fan front els subjectes el càncer extirpat i no metastàtic.

Referència de l'article

Jimenez-Fonseca P, Calderon C, Carmona-Bayonas A, Muñoz MM, Hernández R, Mut Lloret M, et al. The relationship between physician and cancer patient when initiating adjuvant treatment and its association with sociodemographic and clinical variables. Clin Transl Oncol. 2018;20(11):1392-9.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Govern de les Illes Balears]