Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Urologia i Anatomia Patològica de Son Espases publiquen un article sobre el carcinoma urotelial sarcomatoide de bufeta en adult

Urologia i Anatomia Patològica de Son Espases publiquen un article sobre el carcinoma urotelial sarcomatoide de bufeta en adult

ins epr532Els Serveis d'Urologia i Anatomia Patològica de l'Hospital Universitari Son Espases han publicat un article sobre el carcinoma urotelial sarcomatoide de bufeta en l'adult. 

Xavier Arnau Sabaté Alonso, Javier Brugarolas Rosselló i Pedro Pizá Reus, uròlegs de l'Hospital Universitari Son Espases; i Hector Rodrigo Lara i Paula Carrillo García, patòlegs de l'Hospital Universitari Son Espases, han publicat l'article amb el títol "Carcinoma urotelial sarcomatoide de vejiga en el adulto: histología, sintomatología, tratamientos y supervivencia" a la revista Actas Urológicas Españolas.

El carcinoma urotelial sacromatoide vesical representa el 0,3% dels tumors de bufeta i és considerat un dels tumors més agresius del tracte urinari. L'objectiu és analitzar les característiques del carcinoma urotelial sarcomatoïde de bufeta en l'edat adulta, tractaments realitzats i supervivència.

Referència de l'article

Sabaté Arroyo XA, Rodrigo Lara H, Carrillo García P, Brugarolas Rosselló J, Pizá Reus P. Carcinoma urotelial sarcomatoide de vejiga en el adulto: histología, sintomatología, tratamientos y supervivencia. Actas Urológicas Españolas. 1 octubre 2018.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Ariadna Creus i Àngel García. CCIIC]