Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Microbiologia i Medicina Interna de Son Espases publiquen una carta sobre les epidèmies d'infecció respiratòria aguda per virus respiratori sincitial en adults

Microbiologia i Medicina Interna de Son Espases publiquen una carta sobre les epidèmies d'infecció respiratòria aguda per virus respiratori sincitial en adults

ins epr579La Unitat de Virologia del Servei de Microbiologia de l'Hospital Universitari Son Espases i la Secció d'Infeccioses del Servei de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Son Espases han publicat una carta sobre les epidèmies d'infecció respiratòria aguda per virus respiratori sincitial en adults.

Jordi Reina i  Ester del Barrio, microbiòlegs de l'Hospital Universitari Son Espases; i Javier Murillas, metge de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Son Espases, han publicat la carta amb el títol "Epidemias anuales de infección respiratoria aguda causada por el virus respiratorio sincitial en adulto" a la revista Revista Clínica Española.

Referència de la carta

Reina J, del Barrio E, Murillas J. Epidemias anuales de infección respiratoria aguda causada por el virus respiratorio sincitial en adultos. Rev Clínica Española. 15 octubre 2018.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Ariadna Creus i Àngel García. CCIIC]