Categoria: Estudis i projectes

L'IdISBa i Atenció Primària de Mallorca participen en una revisió sistemàtica sobre les intervencions per millorar l'atenció a la malaltia CV en àrees rurals

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

mfb241L'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) i la Unitat d'Investigació d'Atenció Primària de Mallorca han participat en la publicació d'una revisió sistemàtica sobre l'efectivitat de les intervencions per milorar l'atenció a la salut en àrees rurals. També hi han participat la Escuela Andaluza de Salud Pública i el CIBERESP.

Maria Jesús Serrano RipollIgnacio Ricci, investigadors de l'IdISBa i la Unitat d'Investigació d'Atenció Primària de Mallorca, han participat en la publicació de l'article amb el títol "Effectiveness of interventions to improve cardiovascular healthcare in rural areas: a systematic literature review of clinical trials" a la revista Preventive Medicine.

L'objectiu d'aquesta revisió sistemàtica és examinar l'impacte de les intervencions per millorar l'atenció a la malaltia cardiovascular que es dóna a la gent que viu en àrees rurals.

Referència de l'article
Ruiz-Pérez I, Bastos Á, Serrano RMJ, Ricci-Cabello I. Effectiveness of interventions to improve cardiovascular healthcare in rural areas: a systematic literature review of clinical trials. Prev Med (Baltim). 28 desembre 2018.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]