Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Urgències de Son Espases participa en un estudi europeu sobre les urgències per drogues d'abús

Urgències de Son Espases participa en un estudi europeu sobre les urgències per drogues d'abús

cc epr527El Servei d'Urgències de  l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en un article on es comparen les urgències ateses per drogues d'abús a dos serveis d'urgències espanyols amb les ateses a tres arèes europees distintes. També hi han participat diferents centres europeus.

Christipher Yates, metge d'urgències de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Comparación de las urgencias atendidas por drogas de abuso en dos servicios de urgencias españoles con las atendidas en tres áreas europeas distintas" a la revista Emergencias.

L'objectiu era analitzar algunes característiques epidemiològiques, clíniques i assistencials dels pacients atesos per símptomatologia directament derivada del consum de drogues d'abús en dos serveis d'urgències hospitalàries espanyolas i comparar-les amb les observades en altres regions d'Europa.

Referència de l'article

Miró Ò, Yates C, M Dines A, M Wood D, I Dargan P, Galán I, et al. Comparación de las urgencias atendidas por drogas de abuso en dos servicios de urgencias españoles con las atendidas en tres áreas europeas distintas. Emergencias Rev la Soc Esp Med Emergencias. 2018;30(6):384-94.
Text complet PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Valerie Everett / Cocaine / CC BY­ND 2.0 ]