Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera participa en un article sobre els coneixements dels professionals d'AP sobre el Codi europeu contra el càncer

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera participa en un article sobre els coneixements dels professionals d'AP sobre el Codi europeu contra el càncer

epr1242El Centre de Salut de Can Misses ha participat en la publicació d'un article sobre el coneixement, conducta i actitut7397 davant del codi europeu contra el càncer per part dels professionals sanitaris d'atenció primària. També hi han participat diferents centres espanyols.

María Martín Rabadán, metgessa de medicina familiar i comunitària del CS Can Misses, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Conocimiento, conducta y actitud ante el Código europeo contra el cáncer por parte de los profesionales sanitarios de atención primaria" a la revista Atención Primaria.

L'objectiu era determinar si els professionals d'atenció primària coneixen el Codi Europeu contra el càncer i si això es relaciona amb que es practiquin les seves recomanacions.

Referència de l'article

Pérula de Torres LA, Moscosio Cuevas JI, Bartolomé Moreno C, Martín-Carrillo P, Martín-Rabadán M, Jiménez García C, et al. Conocimiento, conducta y actitud ante el Código europeo contra el cáncer por parte de los profesionales sanitarios de atención primaria. Atención Primaria. 7 gener 2019.
Text complet | PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]