Categoria: Estudis i projectes

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera participa en un article sobre els coneixements dels professionals d'AP sobre el Codi europeu contra el càncer

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Centre de Salut de Can Misses ha participat en la publicació d'un article sobre el coneixement, conducta i actitut7397 davant del codi europeu contra el càncer per part dels professionals sanitaris d'atenció primària. També hi han participat diferents centres espanyols.

María Martín Rabadán, metgessa de medicina familiar i comunitària del CS Can Misses, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Conocimiento, conducta y actitud ante el Código europeo contra el cáncer por parte de los profesionales sanitarios de atención primaria" a la revista Atención Primaria.

L'objectiu era determinar si els professionals d'atenció primària coneixen el Codi Europeu contra el càncer i si això es relaciona amb que es practiquin les seves recomanacions.

Referència de l'article
Pérula de Torres LA, Moscosio Cuevas JI, Bartolomé Moreno C, Martín-Carrillo P, Martín-Rabadán M, Jiménez García C, et al. Conocimiento, conducta y actitud ante el Código europeo contra el cáncer por parte de los profesionales sanitarios de atención primaria. Atención Primaria. 7 gener 2019.
logo docusalut 16Text complet | PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]