Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Una infermera de Can Misses publica un article sobre el traspàs d'informació en el personal sanitari

Una infermera de Can Misses publica un article sobre el traspàs d'informació en el personal sanitari

ins jtg58Una infermera de l'Hospital Can Misses ha participat en la publicació d'un article sobre la importància del traspàs d'informació en el personal sanitari. També hi han participat el Complexe Hospitalari Universitari Insular Matern-Infantil de las Palmas i l'Hospital Comarcal Santa Ana Motril.

Alba Magdalena Avilés Guzmán, infermera de l'Hospital Can Misses, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Importancia del traspaso de información en el personal sanitario" a la revista Paraninfo Digital.

En el món sanitari existeix un ampli grup multidisciplinar que se sustenta gràcies al treball en equip, en el que la transmissió d'informació entre els distints professionals és un procés quotidià i inevitable, que exigeix una responsabilitat i una maduresa per part dels mateixos, els quals no en són conscients, la majoria d'ells pels perills que poden dur a una errada mínima d'aquesta activitat. El traspàs d'informació entre el personal sanitari és un procediment freqüent i complexe que du implícit el traspàs de la cura el pacient entre sanitaris, es a dir, la responsabilitat del mateix.

Referència de l'article

Avilés Guzmán Alba Magdalena; Bueno Gómez MRBL. Importancia del traspaso de información en el personal sanitario. Rev Paraninfo Digit. 2018;XII(28):e109.
Enllaços Bibliosalut

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Ariadna Creus i Àngel García. CCIIC]