Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Otorinolaringologia de Son Espases participa en un article sobre l'ús del bevacizumab sistèmic per a la papilomatosi recurrent respiratòria en dos infants

Otorinolaringologia de Son Espases participa en un article sobre l'ús del bevacizumab sistèmic per a la papilomatosi recurrent respiratòria en dos infants

ins epr573El Departament d'Otorinolaringologia del Servei de Pediatria de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en un article sobre l'ús segur del bevacizumab sistèmic per a la papilomatosis recurrent respiratòria en dos infants. També hi han participat l'Hospital La Vega i l'Hospital Universitari Virgen de la Arrixaca.

Claudio Carnevale, Guillermo Til Pérez, Pedro Sarría Echegaray, Pedro Arancibia Tagle i Manuel Tomás Barberán, otorinolaringòlegs de l'Hospital Universitari Son Espases, han participat en la publicació de l'article amb el títol "Safe use of systemic bevacizumab for respiratory recurrent papillomatosis in two children" a la revista The Laryngoscope.

La papilomatosi respiratòria recurrent pot ser una condició devastadora per a infants, amb severes conseqüències. Actualment, no s'ha provat un tractament mèdic amb èxit. Es descriu l'ús de bevacizumab sistèmic per tractar a dos infants afectats per una  papilomatosis recurrent respiratòria.

Referència de l'article

Carnevale C, Ferrán-De la Cierva L, Til-Pérez G, Peña-Zarza JA, Osona-Rodriguez B, Martinez-Lozano J, et al. Safe use of systemic bevacizumab for respiratory recurrent papillomatosis in two children. Laryngoscope. 26 desembre 2018.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Ariadna Creus i Àngel García. CCIIC]