Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes L'IdISBa participa en un estudi sobre els individus que mediten i els que no mediten i el trastorn de personalitat límit

L'IdISBa participa en un estudi sobre els individus que mediten i els que no mediten i el trastorn de personalitat límit

epr24L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) ha participat en un estudi sobre la relació entre control i facetes d'esforç de consciència en meditadors, no-meditadors i individus amb trastorn límit de la personalitat. També hi han participat la Universitat de les Illes Balears, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Washington State University, la Universitat de València, el CIBERObn, l'Institut de Ciències de la Salut d'Aragó, la RedIAPP i la Universitat de Zaragoza.

Miquel Tortella Feliu, investigador de l'IdISBa, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Relationship between effortful control and facets of mindfulness in meditators, non-meditators and individuals with borderline personality disorder" a la revista Personality and Mental Health.

Com a dimensions de control esforç (CE), control d'activació, control d'atenció i control inhibidor podria mediar en la relació entre la pràctica de la meditació conscient i les facetes conscients (per exemple observant, descrivint, actuant amb consciència, nojutjant i noreaccionant a l'experiència interior).

Referència de l'article

Tortella-Feliu M, Soler J, Burns L, Cebolla A, Elices M, Pascual JC, et al. Relationship between effortful control and facets of mindfulness in meditators, non-meditators and individuals with borderline personality disorder. Personal Ment Health. 2018;12(3):265-78.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]