Categoria: Estudis i projectes

Una professional d'infermeria de l'Hospital Can Misses ha participat en un article sobre el paper de l'infermeria en la donació del pacient amb mort encefàlica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

ins epr524Una infermera de l'Hospital Can Misses ha participat en la publicació d'un article sobre el paper de les infermeres en el procé7454s de donació del pacient amb mort encefàlica.

Alba Magdalena Avilés Guzmán, infermera de l'Hospital Can Misses, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Papel de enfermería en el proceso de donación del paciente con muerte encefálica" a la revista Paraninfo Digital.

Els avanços de la tecnologia i de la medicina ha produit un augment en l'esperança de vida de les persones, i el procés de donació d'òrgans, amb el desenvolupament de les tècniques quirúrgiques, nous mètodes de conservació dels òrgans i els avanços de les teràpies immunosupresores, ha suposat el mantenir amb vida a moltes persones que de no ser així, haurien mort per processos patològics, per defunció d'òrgans. L'objectiu d'aquest estudi és analitzar el procés de donació d'òrgans, en donants amb mort encefàlica i el paper d'infermeria en aquest procés.

Referència de l'article
Bueno Gómez Marina; Ramírez Baena LAGAM. Papel de enfermería en el proceso de donación del paciente con muerte encefálica. Rev Paraninfo Digit. 2018;XII(28):e057.
Enllaços Bibliosalut

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Àrea de Salut de Menorca]