Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes L'IdISBa ha participat en un estudi sobre el deteriorament de l'atenció visuoespacial infants amb paràl·lisi cerebral espàstica

L'IdISBa ha participat en un estudi sobre el deteriorament de l'atenció visuoespacial infants amb paràl·lisi cerebral espàstica

ins epr509L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) ha participat en un estudi sobre el deteriorament de l'atenció visuoespacial en infants amb paràl·lisi cerebral espàstica unilateral. També hi han participat la la Université catholique de Louvain Brussels, la Vrije Universiteit Brussel, el Brugmann University Hospital, la Universitat de les Illes Balears, el Burke Neurological Institute, el Weill Cornell Medicine i la Columbia University.

Inmaculada Riquelme, investigadora de l'IdISBa, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Impairments of Visuospatial Attention in Children with Unilateral Spastic Cerebral Palsy" a la revista Neural Plasticity.

Aquest estudi observacional volia, a través de l'avaluació de la prevalença de dèficits de l'atenció visuoespacial en infants amb paràl·lisi unilateral espàstica, prendre en consideració l'hemicorporal i la localització de la lesió cerebral.

Referència de l'article

Ickx G, Hatem SM, Riquelme I, Friel KM, Henne C, Araneda R, et al. Impairments of Visuospatial Attention in Children with Unilateral Spastic Cerebral Palsy. Neural Plast. 2018;2018:1-14.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Govern de les Illes Balears]