Categoria: Estudis i projectes

Una TCI de Manacor participa a les XII Jornadas Gallegues de TCI

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

7542Una TCI de l'Hospital de Manacor va participar en les XII Jornadas Gallegues de TCI que va organitzar el Sindicat d'Auxiliars d'Infermeria a Vigo del 6 al 7 de novembre de 2018.

El passat dia 7 de novembre de 2018, María de los Dolores Carbayo García, TCI del Servei d'Urgències de l'Hospital de Manacor, va presentar la comunicació "Me escuchas, comprendes, ¿respetas?" en representació de les Illes Balears.

El treball presentat pretén donar a conéixer l'important paper de la comunicació entre companys i amb el pacient/familiars. Si la comunicació és òptima s'aconsegueixen grans avanços en l'acceptació dels tractaments, canvis de comportament, disminució d'ansietat, etc.

7542 2Una part fonamental és la comunicació no verbal ja que porcentualment té una major influència que la pròpia comunicació oral. A ella es va dedicar la major part de la comunicació, contant per això amb la intestimable col·laboració de l'Equip d'Infermeria del Servei d'Urgències com a models gràfics.

L'autora d'aquesta comunicació va agrair a les seves companyes de treball i a Roberto Oyarbide, com a cap de formació, el recolzament per aconseguir tan bon resultat.

[Font: Hospital de Manacor]

[Foto: Hospital de Manacor]