Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Cardiologia de Son Espases participa en una avaluació de l'estenosi aòrtica

Cardiologia de Son Espases participa en una avaluació de l'estenosi aòrtica

epr1214El Servei de Cardiologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en una avaluació de l'estenosi aòrtica. També hi han participat diferents centres espanyols.

José Francisco Forteza Albertí, cardiòleg de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Large-scale assessment of aortic stenosis: facing the next cardiac epidemic?" a la revista European Heart Journal: Cardiovascular Imaging.

L'estenosi aòrtica (EA) és la malaltia valvular més freqüent en països desenvolupats. Com la societat cada vegada és més vella, la prevanlença d'EA augmenta. Però, la vertadera càrrega, l'actual etiologia, distribució de la severitat i patrons ecocardiogràfics de l'EA no estan completament clars. L'objectiu d'aquest estudi és donar una imatge general precisa de l'EA, centrant-se en la seva epidemiologia, etiologia i característiques ecocardiogràfiques.

Referència de l'article

Ramos J, Monteagudo JM, González-Alujas T, Fuentes ME, Sitges M, Peña ML, et al. Large-scale assessment of aortic stenosis: facing the next cardiac epidemic? Eur Hear J - Cardiovasc Imaging.2018;19(10):1142-8.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]