Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Psicologia i el Laboratori de Neurociències de Son Llàtzer han participat en la publicació d'un estudi retrospectiu sobre el tractament del TDAH

Psicologia i el Laboratori de Neurociències de Son Llàtzer han participat en la publicació d'un estudi retrospectiu sobre el tractament del TDAH

epr38El Departament de Psicologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer i el Laboratori de Neurociències del IUNICS a l'Hospital Universitari Son Llàtzer han participat en la publicació d'un estudi retrospectiu sobre el tractament del TDAH en la pràctica clínica. També hi han participat l'Hospital San Pedro de la Rioja, l'hospital Universitari Miguel Servet i el IUNICS.

Ana López López, psicòloga de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Tratamiento del trastorno por déficit de atención con hiperactividad en la práctica clínica habitual. Estudio retrospectivo" a la revista Medicina.

El trastorn per dèficit d'atenció i hiperactivitat (TDAH) és un trastorn del neurodesenvolupament complexe i heterogeni, de caràcter crònic, d'etiologia mutifactorial, principalment deguda a factrs genètics i ambientals. Es realitza un estudi analític retrospectiu del tractament d'infants diagnosticats de TDAH. Es va estudiar una mostra de 82 infants diagnosticats de TDAH (74.4% nins i 25.6% nines).

Referència de l'article

López-López A, Poch-Olivé ML, López-Pisón J, Cardo-Jalón E, Grupo de Trabajo TDAH de la Sociedad Española de Neuropediatría. Tratamiento del trastorno por déficit de atención con hiperactividad en la práctica clínica habitual. Estudio retrospectivo. Medicina (B Aires). 2019;79 Suppl 1:68-71.
Text complet | PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]