Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Medicina Interna de Son Espases i Son Llàtzer participen en un estudi de discontinuació de règims d'inhibidors intergrasa per qualsevol ENPA

Medicina Interna de Son Espases i Son Llàtzer participen en un estudi de discontinuació de règims d'inhibidors intergrasa per qualsevol ENPA

cc epr494Medicina Interna del Hospitals Universitaris Son Espases i Son Llàtzer han participat en un estudi sobre la discontinuació del dolutegravir, elvitegrafiv/cobicistat i raltegravir per la toxicitat en una cohort prospectiva. També hi han participat l'Hospital Germans Trias i Pujol, el CEEISCAT, el CIBERESP, l'Hospital Universitari de la Santa Creu i Sant Pau, l'Hospital Universitari de Bellvitge-IDIBELL, l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, l'Hospital de Santa Maria, l'Hospital de Mataró-Consorci Sanitari del Maresme i l'Hospital Joan XXIII.

Melchor Riera, metge de medicina interna de l'Hospital Universitari Son Espases; i Francisco Homar, metge de medicina interna de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, han participat en la publicació de l'article amb el títol "Discontinuation of dolutegravir, elvitegravir/cobicistat and raltegravir because of toxicity in a prospective cohort" a la revista HIV Medicine.

L'objectiu d'aquest estudi era avaluar els nivells de discontinuació de règims d'inhibidors integrasa degut a qualsevol esdevenitment neuropsiquiàtric advers (ENPA) i els factors associats amb la discontinuació.

Referència de l'article

Llibre J, Montoliu A, Miró J, Domingo P, Riera M, Tiraboschi J, et al. Discontinuation of dolutegravir, elvitegravir/cobicistat and raltegravir because of toxicity in a prospective cohort. HIV Med. 27 gener 2019.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Pexels / Capsules / CC BY­ND 2.0 ]