Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Reumatologia i Cardiologia de Son Llàtzer participen en una revisió sistemàtica sobre casos de HAP en adults amb malaltia de Still

Reumatologia i Cardiologia de Son Llàtzer participen en una revisió sistemàtica sobre casos de HAP en adults amb malaltia de Still

epr1262Els Serveis de Reumatologia i Cardiologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer ha participat en una revisió sistemàtica de casos sobre hipertensió arterial pulmonar en adults amb malaltia de Still. També hi han participat l'Hospital Universitari de Bellvitge.

Inmaculada Ros i Antonio Juan Mas, reumatòlegs de l'Hospital Universitari Son Llàtzer; i David Crémer, cardiòleg de l'Hospital Universitari Son Llàtzer; han participat en la publicació de l'article amb el títol "Pulmonary arterial hypertension in adult-onset Still's disease: A case series and systematic review of the literature" a la revista Seminars in Arthritis and Rheumatism.

L'objectiu era investigar la prevalença, característiques clíniques i prognosis de la hipertensió arterial pulmonar en adults amb malaltia de Still.

Referència de l'article

Narváez J, Mora-Limiñana M, Ros I, Ibañez M, Valldeperas J, Crémer D, et al. Pulmonary arterial hypertension in adult-onset Still’s disease: A case series and systematic review of the literature. Semin Arthritis Rheum. Desembre 2018.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]