Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Medicina Intensiva de Son Espases participa en les recomanacions espanyoles sobre donació d'òrgans

Medicina Intensiva de Son Espases participa en les recomanacions espanyoles sobre donació d'òrgans

ins jtg56El Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Espases participa en les recomanacions espanyoles per a cures intensives sobre la donació d'òrgans. També hi han participat diferents centres espanyols.

Julio Velasco, metge de medicina intensiva de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Summary of Spanish recommendations on intensive care to facilitate organ donation" a la revista American Journal of Transplantation.

Amb l'objectiu de consolidar les recomanacions sobre la pràctica d'iniciació o continuïtat de les cures intensives per facilitar la donació d'òrgans, es va establir un grup de treball ad hoc, comprometent 10 intensivistes designats per la Societat Espanyola de Medicina Intensiva i Malalties Coronàries i l'Organització Nacional de Trasplantaments. 

Referència de l'article

Martín-Delgado MC, Martínez-Soba F, Masnou N, Pérez-Villares JM, Pont T, Sánchez-Carretero MJ, et al. Summary of Spanish recommendations on Intensive Care to facilitate organ donation. Am J Transplant. 7 gener 2019.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Ariadna Creus i Àngel García. CCIIC]