Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Otorinolaringologia de Son Espases participa en un article sobre l'atenció postoperatòria en cirurgia plàstica facial

Otorinolaringologia de Son Espases participa en un article sobre l'atenció postoperatòria en cirurgia plàstica facial

cc epr371El Servei d'Otorinolaringologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en un article sobre l'atenció postoperativa de la cirurgia plàstica facial del front d'un pacient i blefaroplàstia. També hi han participat Facial Plastic Clinic i l'Institut de Microcirurgia Ocular.

Diego Arancibia Tagle, otorinolaringòleg de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol " Postoperative Care of the Facial Plastic Surgery Patient-Forehead and Blepharoplasty" a la revista Facial Plastic Surgery.

A qualsevol cirurgia, l'atenció postoperativa és essencial per a un bon resultat, però especialment quan es tracta de la cirurgia plàstica facial. Encara que s'hagi dut a terme una cirurgia perfecta, amb al menys una quantitat de danys dels teixits tous i estructures osteocartilaginoses, sagnat mínicm i en termes de temps de cirurgia, sense una adequada atenció postoperativa els resultats es poden veure considerablement afectats en un curt i llarg termini. Així que, s'ha de tenir molt clares les guies sobre l'atenció postoperativa i els deures amb els pacients, els quals s'haurien d'emfatitzar durant el consentiment informat de la intervenció. També és esencial comentar sobre els signes de perill de les complicacions postoperatives, els quals necessiten ser detectats i tractats a temps per arribar als resultats postoperatius esperats. Abans de ser donat76+ d'alta de l'hospital, el pacient haurà de tornar a rebre les instruccions postoperatives, així com una còpia en paper per evitar posbiles malentesos. En aquest article, es vol detallar l'atenció postoperativa i complicacions sobre aixecament de celles i blefaroplàstia superior i inferior.

Referència de l'article

Neves JC, Medel Jiménez R, Arancibia Tagle D, Vásquez LM. Postoperative Care of the Facial Plastic Surgery Patient—Forehead and Blepharoplasty. Facial Plast Surg. 2018;34(06):570-8. 10.1055/s-0038-1676354
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: unsplash.com / Thinking / CC0 License ]