Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Atenció Primària de Mallorca i l'IdISBa publiquen un article sobre la prevalença de l'insomni i característiques de la població insomne d'una zona de Mallorca

Atenció Primària de Mallorca i l'IdISBa publiquen un article sobre la prevalença de l'insomni i característiques de la població insomne d'una zona de Mallorca

cc epr154Atenció Primària de Mallorca i l'Institut d'Investigació Illes Balears (IdISBa) han publicat un article sobre la prevalença de l'insomni i característiques de la població insomne d'una zona de Mallorca.

Isabel Torrens i Patricia Lorente Montalvo, del CS de Calvià; Rosmary Argüelles Vázquez, del CS Muntanya; Carlos Molero Alfonso, del CS Marines i Magdalena Esteva, de la Unitat Docent Multiprofessional d'Atenció Familiar i Comunitària de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca i investigadora de l'IdISBa; han publicat l'article amb el títol  "Prevalencia de insomnio y características de la población insomne de una zona básica de salud de Mallorca (España)" a la revista Atención Primaria.

L'objectiu era conéixer la prevalença de l'insomni i els hàbits, comorbilitats, qualitat del son i tractamment dels pacients insomnes.

Referència de l'article

Torrens I, Argüelles-Vázquez R, Lorente-Montalvo P, Molero-Alfonso C, Esteva M. Prevalencia de insomnio y características de la población insomne de una zona básica de salud de Mallorca (España). Aten Primaria. març 2019. doi: 10.1016/j.aprim.2018.02.014.
Text complet | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Annie Mole / Sleeping on the Central Line / CC-by-sa-3.0 de ]