Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Oncologia Mèdica de Son Espases participa en un estudi sobre qualitat de vida en pacients amb resecció per càncer

Oncologia Mèdica de Son Espases participa en un estudi sobre qualitat de vida en pacients amb resecció per càncer

cc vpc2El Departament d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en un estudi sobre el risc de malnutrició i aflicció emocional com a factors que qualitat de vida relacionada amb la salut en pacients amb resecció per càncer.

Margalida Mut Lloret, oncòloga de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació del títol "Risk of malnutrition and emotional distress as factors affecting health-related quality of life in patients with resected cancer" a la revista Clinical and Translational Oncology.

Aquest estudi analitza la prevalença de malnutrició, depressió, ansietat i somatització i quin és el factor que té més efecte en la qualitat de vida de pacients amb resecció per càncer.

Referència de l'article

Calderon C, Carmona-Bayonas A, Beato C, Ghanem I, Hernandez R, Majem M, et al. Risk of malnutrition and emotional distress as factors affecting health-related quality of life in patients with resected cancer. Clin Transl Oncol. 3 oct 2018. doi: 10.1007/s12094-018-1954-9. PubMed PMID:30284234.
Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Ashley Rose / https://flic.kr/p/7zwQBZ / CC BY-ND 2.0 ] <