Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes L'Àrea de Salut de Menorca participa en un estudi europeu sobre l'exposició als camps electromagnètics dels mòbils

L'Àrea de Salut de Menorca participa en un estudi europeu sobre l'exposició als camps electromagnètics dels mòbils

cc sss74L'Àrea de Salut de Menorca participa en un estudi europeu sobre l'exposició a les radiofreqüències dels camps electromagnètics a Europa. També hi han participat diferents centres europeus.

Maties Torrent, metge de l'Àrea de Salut de Menorca, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Personal exposure to radio-frequency electromagnetic fields in Europe: Is there a generation gap?" a la revista Environment International.

L'exposició a la radiofreqüència dels camps electromagnètics dels mòbils està canviant ràpidament. Per caracteritzar les fonts i associar la variabilitat es va estudiar les diferències i correlacions en els patrons d'exposició entre infants de 8 a 18 amb els seus progenitors, durant el dia, per edat, per patró d'activitats i diferents mètriques d'exposició.

Referència de l'article

Eeftens M, Struchen B, Birks LE, Cardis E, Estarlich M, Fernandez MF, et al. Personal exposure to radio-frequency electromagnetic fields in Europe: Is there a generation gap? Environ Int. 2018;121:216-26. 10.1016/j.envint.2018.09.002. PubMed PMID: 30216774
Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Barn Images / CC0 1.0 Universal ]