Back Estàs aquí:Home Investigació Notícies d'investigació Estudis i projectes Infermeres de Son Llàtzer, Mateu Orfila i Inca varen participar en les 30 Jornades Nacionals d'Infermeres Gestores

Infermeres de Son Llàtzer, Mateu Orfila i Inca varen participar en les 30 Jornades Nacionals d'Infermeres Gestores

7715Infermeres de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, l'Hospital Mateu Orfila varen participar en les 30 Jornades Nacionals d'Infermeres Gestores que es va celebrar a Las Palmas de Gran Canaria del 27 al 29 de març de 2019.

7715 1Berga Figuerola, ML; Lladó Maura, Y; Rodriguez Moreno, MJ; Lluch Garvi, V, infermeres de l'Hospital Universitari Son Llàtzer hi varen participar amb la comunicació oral titulada "Equipo multidisciplinar comprometido con la excelencia en cuidados del paciente portador de catéter venoso periférico".

Aragón Lopez, I.M.; Fuxa Pons, N.; Perez Alvarez, P.; Rego Rodriguez, M.; Herranz Gonzalez, N.; Valero Perez, E.; Manrique Sintes, C.A., infermeres de l'Hospital Mateu Orfila hi varen participar amb la comunicació titulada "Gestión del bajo riesgo de embarazo por matronas y continuidad asistencial".

Aragón López, I.M.; infermera de l'Hospital Mateu Orfila hi va participar amb la comunicació titulada "Etapa de sostenibilidad en centro comprometido con la excelencia en cuidados "BPSO", Área de Salud de Menorca".

Soledad Gallardo Bonet, gerent de l'Hospital Comarcal d'Inca hi va participar en la taula rodona titulada "El mapa y el territorio en la gestión de enfermería. Mitos y realidades".

Programa

[Font: Bibliosalut]

[Foto: ANDE/Hospital Universitari Son Llàtzer]